sobota 18. dubna 2009

AMONIT: FILMLAND.sk – portál pro filmového fanouška

Nový filmový portál www.filmland.sk Vám nabízí prodej DVD, Blu-ray, informace o novinkách, diskuze k filmům. Filmland.sk - Váš flmový svět.

Pro fanoušky filmů na Slovensku vznikl cenný zdroj informací o filmech a všem, co s filmem souvisí. Kromě možnosti přečíst si zajímavosti ze světa filmu, mají internetoví návštěvníci možnost hodnotit kvalitu filmů, zúčastnit se fóra a diskutovat o šoubyznyse. Součástí databáze jsou desetitisíce fotografií.

Spojuje se zde příjemné s užitečným, zároveň s informační částí má zájemce o filmový titul možnost vybrat a zakoupit si svůj oblíbený film na DVD, či Blu-ray.

Žijeme v čase, kdy za cenu jedné – dvou vstupenek do kina můžeme mít doma natrvalo filmový zážitek, který si můžete v pohodlí domova vychutnat. Návštevníci portálu www.filmland.sk určitě ocení kvalitní ceny, bohatou nabídku a možnost rychle a bezpečně dostat zboží až do domu. Autoři portálu se nejen snažili vytvořit uživatelsky přívětivé prostředí, ale budou pro své fanoušky připravovat i mnoho novinek, kterými je budou v následujících měsících překvapovat.

Cílem bylo vytvořit kvalitní centrum informací ze světa filmu a šoubyznysu, jehož součástí se může stát každý, kdo film miluje. Momentálně je již v databázi více jak 5.000 filmů. Plánuje se rozšíření počtu filmů v databázi o víc jak 50 %.

FILMLAND.sk je i Váš filmový svět!

katalog TopLinks.cz